PRISER

Alle priser der fremgår på denne hjemmeside er inkl. moms.

Vi tager forbehold for evt. fejl/tastefejl i tekst og priser.

  BETALING
  JewelleryDK accepterer følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa Electron og Mastercard og Mobilpay.

  Pengene bliver først hævet fra dit betalingskort, når varerne sendes fra vores lager.

   

  LEVERING

  Din pakke vil blive leveret til en Pakkeshop, som du selv vælger, inden for 2-3 hverdage. For europæiske ordrer inden for 5 hverdage. Øvrige lande inden for 7 hverdage. Dette gælder kun for privatadresser i Danmark.

  OBS! Når du køber fra et ikke-EU land skal du huske at der er importafgift på varerne. Tjek reglerne i det givne land før du lægger din ordre så du er bekendt med priserne.

  Vi pakker naturligvis smykkerne i æsker og/eller lufttætte plastposer. Vi har desværre ikke mulighed for yderligere indpakning i fx gavepapir.

  REKLAMATION & GARANTI

  JewelleryDK giver 2 års reklamation, som dækker fabrikationsfejl, f.eks. løse sten eller misfarvning ved almindeligt brug.

  Vores garanti dækker:


  • Løse eller tabte sten
  • Defekte låse i kæder og armbånd
  • Misfarvninger i overflader

  Garantien er gældende mod forevisning af gyldigt garantibevis/købsdokumentation (kvittering/faktura)

  Vi henviser til at tage kontakt til steen@jewellerydk.dk. +45 26 16 77 05 , hvis du har spørgsmål vedrørende korrekt brug af dit smykke og garanti. 

  RETURNERING & OMBYTNING

  Vi har 14 dages returret på alle varer. 

  Alle varer kan ombyttes inden for 14 dage ved fremvisning af gyldig kvittering og/eller garantibevis, så længe varen er ubrugt. 

  Ved returnering eller ombytning bedes du venligst vedlægge en udfyldt returformular samt en kopi af ordrebekræftelsen eller følgesedlen. 

  Du skal selv dække omkostningerne forbundet med returnering.

  Returner venligst til:

  JewelleryDK 
  Att.: Retur
  Gersonsvej 79
  DK-2900 Hellerup

   

  STANDARDVEJLEDNING OM FORTRYDELSESRET VED AFTALER INDGÅET UDEN FOR DEN ERHVERVSDRIVENDES FORRETNINGSSTED OG VED AFTALER OM FJERNSALG AF VARER OG IKKE FINANSIELLE TJENESTEYDELSER

  De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, »hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse«, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

  For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os, Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). De kan benytte den ovenstående returformular, men det er ikke obligatorisk.

  Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

  Følger af fortrydelse

  Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

  De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

  De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

  De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.